Αφού την είχαμε γλυτώσει με την αναβάθμιση στην 1.37 και δεν είχαμε προβλήματα με τον υπάρχον χάρτη, συνεχίσαμε να προχωράμε την ανάπτυξή του.

Δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο και με την 1.38. Ενημερώσαμε το παιχνίδι στην τελευταία έκδοση και προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τον χάρτη μας. Το αποτέλεσμα; Crashάρισμα στην επιφάνεια εργασίας με το που φόρτωνε ο χάρτης.

Μετά από αρκετές προσπάθειες και συγκρίσεις αρχείων, αλλά και αρκετές αλλαγές στα υπάρχοντα αρχεία του χάρτη καταφέραμε τελικά να ανοίξουμε τον χάρτη μας στην 1.38!

Δυστυχώς υπάρχουν κάποια πραγματάκια που πρέπει να διορθωθούν στον χάρτη για να είναι πλήρως λειτουργικός, πράγμα που σημαίνει ότι θα μας πάει λίγο πίσω στην ανάπτυξη, αλλά θέλουμε να σας ενημερώσουμε ήδη εργαζόμαστε για να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα.

Επίσης ενημερώσαμε και τα στατιστικά της αρχικής σελίδας, μετά από καιρό, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε και την πορεία της εξέλιξης του χάρτη. Στην πορεία, θα ενημερωθεί και η υπόλοιπη σελίδα όπου θα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη της ανάπτυξης της έκδοσης 0.0.2.

Leave a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.