Συμβατότητα της 0.0.2 με το ETS2 1.38

Αφού την είχαμε γλυτώσει με την αναβάθμιση στην 1.37 και δεν είχαμε προβλήματα με τον υπάρχον χάρτη, συνεχίσαμε να προχωράμε την ανάπτυξή του. Δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο και με την 1.38. Ενημερώσαμε το παιχνίδι στην τελευταία έκδοση και προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τον χάρτη μας. Το αποτέλεσμα; Crashάρισμα στην επιφάνεια εργασίας με το που φόρτωνε […]

Read more
Επιλέξτε τις επόμενες πόλεις

Καθώς ο χάρτης γίνεται για να τον ευχαριστηθείτε εσείς οι οποίοι επιλέγετε να τον στηρίζετε και να το χρησιμοποιείτε στο παιχνίδι σας, αποφασίσαμε να σας αφήσουμε να επιλέξετε τις επόμενες πόλεις!

Read more
Ultimate Greek Map 0.0.2b: η αρχή

Μετά την θερμή υποδοχή του της πρώτης έκδοσης του χάρτη από όλους σας, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να προχωρήσουμε στην έναρξη εργασιών για την επόμενη έκδοση.

Read more
Pre Alpha Testing

Παράλληλα με τις προσθήκες των τελευταίων λεπτομερειών για την έκδοση 0.0.1a άρχισε και η διαδικασία του testing του χάρτη.

Read more
Τελική ευθεία

Μετά από πολλά χρόνια ανάπτυξης (για την ακρίβεια 6), μετά από πολλές φορές που το project παραμελήθηκε κι έμεινε στην άκρη κι άλλες τόσες, αντίστοιχα, επανεκκινήσεις του, μπορούμε πλέον να πούμε υπερήφανα ότι φτάνουμε στην τελική ευθεία για την διάθεση στο κοινό της έκδοσης 0.0.1a.

Read more
Euro Truck Simulator 1.36 – Συμβατότητα

Με την αναβάθμιση του παιχνιδιού στην έκδοση 1.36 δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα με αποτέλεσμα ο χάρτης να μην επιτρόπει στο παιχνίδι να ανοίξει. Μετά από κάποιες τροποιήσεις στα αρχεία του χάρτη, καταφέραμε να εκκινήσουμε το παιχνίδι, όμως πλέον κάποια πράγματα δεν εμφανίζονται όπως ήταν πριν την αναβάθμιση.

Read more
Προσθήκη περιοχής έκπληξη!

Ενώ δουλεύαμε στις διαδρομές μεταξύ των πόλεων αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε μία ακόμα περιοχή στον χάρτη μας, την οποία υπολογίζαμε να την προσθέσουμε μετά από 2 τουλάχιστον εκδόσεις του χάρτη…

Read more
Εργασίες ανάπτυξης Ιωαννίνων

Μετά το τέλος της Βέροιας, ξεκίνησαν οι εργασίες για την δημιουργία των Ιωαννίνων. Έχουν τοποθετηθεί σχεδόν όλα τα “ενεργά” αντικείμενα του χάρτη και πλεον προχωράμε στο να καλύψουμε τα κενά στο περιβάλλον και τις ελλείψεις σε κτίρια και διάφορα στοιχεία που κάνουν τον χάρτη να δείχνει πιο ζωντανό.

Read more
Εξέλιξη 0.0.1a

Παρότι είχαμε αρκετό καιρό να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πρόοδο του χάρτη μέσω της ιστοσελίδας μας, οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Σε αυτό το διάστημα υπήρξαν κάποιες μικροενημερώσεις μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Read more